• SQUALANE FRÅN SOCKERRÖR
  • SQUALANE FRÅN SOCKERRÖR

SQUALANE FRÅN SOCKERRÖR

11,50 €
Dodaj do ulubionych
100% naturlig
INCI: Squalane
Använd som: 
motsvarighet till kräm, ansiktsolja, ögonserum, tillsats till din favoritkräm, hår- och nagelsmörja 

100 %: Applicera squalanen på rengjord och fuktad (t.ex. med en hydrolat) ansiktshy. Massera den in med lätta cirkulära rörelser tills den absorberas helt i huden.

Bas eller tillsats till andra oljor: Blanda en dos squalane och en annan utvald olja i valfria proportioner på handflatan. Applicera blandningen på rengjord och fuktad ansiktshy.
Massera den in tills den absorberas helt i huden.

Hårsmörja: Stryk ut några droppar olja på handflator och sedan stryk ut oljan i håret och arbeta in den i topparna.

Nagelsmörja: Applicera en droppe squalane (ren squalane eller i en blandning t.ex. med plommonkärnolja) på varje falang. Massera dem in tills de absorberas helt i huden.

Förvaras svalt, torrt och skuggigt.

Storlek: 30 ml

Mörk glasflaska med pipett

Ursprungsland: USA

 

Man skulle kunna tala länge och omfattande om squalane.

Ursprungligen utvanns den ur hajlever, sedan ur oliver.

Den renaste och mest stabila formen av squalane är för närvarande squalane som utvinns ur sockerrör och den har också de bästa egenskaperna.

Det räcker med att säga att det är en mer stabil motsvarighet till mänsklig squalen.

Squalen är däremot en beståndsdel av vår egen talg dvs. lipidskiktet som vi omhöljs och skyddas av.

Med åldern minskar mängden av squalen och vi blir mindre fasta och elastiska.

Och här kommer squalane – helt i vitt.

Det är en ultralätt, luktfri och icke-allergiframkallande olja som absorberas utmärkt.

Den är perfekt för alla hytyper, även för ömtålig och känslig hy.

Små partiklar av squalane tränger djupt in i huden, när och slätar ut den, gör den åter elastisk och i lämplig grad fuktig.

Kliniska prövningar bekräftar också att squalane påverkar hudtonen på ett positivt sätt och minskar små rynkor.

Den är en utmärkt bärare av aktiva substanser och därför är den verksam i blandningar med andra oljor.

---

Produkten är till 100 % naturlig och därför kan dess doft, färg och konsistens variera en aning beroende på parti.

---

Eftersom våra kosmetika tillverkas av naturliga ingredienser (och ibland berikas med kosmetiska aromater) kan de orsaka allergiska reaktioner hos personer som är allergiska mot enskilda ingredienser. Om du har en allergisk reaktion upphör omedelbart att använda produkten och rapportera oss denna reaktion till e-postadressen hello@ministerstwo.io (vi talar engelska).

Opinie naszych klientów
Pytania naszych klientów
Om du har några frågor relaterade till den valda produkten, vänligen lägg till dem i formuläret.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.
För att ge dig bättre service så använder sig denna webbplats av Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet & cookiepolicy. .
Tillåt cookies
pixel